Toamna se poartă denim!

Denimul a fost mereu în vogă și a avut fani fideli mulți ani în șir. Dacă nu ai nici o pereche de blugi în garderoba ta, sau și mai rău, dacă ești de părerea că blugii se potrivesc doar persoanelor tinere, atunci îți vom da niște indicii utile cum să-i porți și cum să alegi perechea potrivită. Să începem revoluția denim împreună!


Stiliștii aprobă: denimul ales corect, se potrivește oricui! Nici nu contează că ai 20 sau 60 ani, poți purta materialul cu succes oricând. În zilele noastre, denimul nu este folosit doar pentru pantaloni, dar și pentru rochii, jachete și alte piese vestimentare.
Nu-ți place textura aspră a unor perechi de blugi tipici? Avem soluția perfectă pentru tine: o piesă care arată ca țesătura atât de bine cunoscută, dar e fabricată din 90% bumbac și asigură un confort de colanți! E fină, elastică și lejeră. Dacă ai evitat să porți blugii din cauza incomodității și ajustării, e timpul să-ți schimbi părerea!
Scurt istoric al denimului – se potrivește?!

Denimul există mai mult de 150 ani, și la început a fost o țesătură pentru... marinari. În timpul anilor ‘30, împreună cu tendința filmului din Occident, a cucerit ecranul alb-negru. Mai târziu, grație lui James Dean, blugii au devenit un simbol al revoluței, dar țesătura încă mai induce asocieri cu clasa muncitoare, sau chiar... cu lumea interlopă! De-a lungul anilor, implicările doar s-au îmbunătățit și blugii au început să aibă o reputație mai bună! Hippies și celebritățile anilor 1980 purtau de asemenea blugi!
Azi, nimeni nu-și amintește de începuturile istoriei blugilor, dar hainele fabricate din denim și material imitație pot fi văzute nu doar pe străzi, ci șa la întâlnirile de afaceri sau la o cină elegantă. Totul depinde de modul în care acestea se combină într-un anumit stil!
Retine
·         Oricine poate să poarte denim! Atât fetele tinere, cât și doamnele mai în vârstă arată minunat în el!

·         Nuanța de albastru închis și stilul mulat accentuează punctele forte ale siluetei, dar și ascunde imprefecțiunile.

·         Jeanetic e mai mult decât denim! Stofa e rezistentă, elastică și conține 90% bumbac. Hainele din colecție sunt călduroase, lejere; nu sunt incomodante și nici nu devin aspre ca denimul tipic. Încearcă, noi îți garantăm că o să-ți placă!

Cum să creezi o ținută denim în stilul tău?
Dacă nu ești nevoită să porți vreun cod vestimentar special, experimentează cu fashion și stilurile preferate de denim. Blugii bine ajustați sau o rochie sunt baza perfectă pentru o ținută denim. Poți să asortezi cu o mulțime de accesorii și elemente, și de fiecare dată îți dă un aspect proaspăt și intrigant.
Dacă preferi un stil mai oficial, îmbracă o bluză albă, un maiou elegant și un sacou. Poți alege nuanțe clasice (cenușiu, negru, albastru închis), sau încearcă combinații mai puternice. Principalul avantaj al hainelor din denim e că ele se asortează perfect cu toate nuanțele.
E ușor să treci de la un stil de sport la unul mai sofisticat. Dacă înlocuiești adidașii cu tocurile, schimbi gențile și adaugi o eșarfă glamuroasă la rochia denim, îți vei transforma look-ul radical! Să începem!

Comentarii