Picioare perfecte în doar 3 pasi

Simți cum primăvara plutește în aer? Este timpul să-ți descoperi corpul tău! Să-ți arăți pielea ideal de netedă și frumoasă! Vă prezentăm trei pași pentru a obține rapid și ușor rezultate foarte bune, perfect pentru a purta rochii scurte în culorile verii la ieșirile cu prietenii!

Îndepărtarea rapidă și fără efort a părului – cum este posibil?


Ce contează cel mai mult în epilarea părului? Durata cât mai scurtă, procedura nedureroasă, și efecte de lungă durată! Este una dintre acele practici pentru care nu prea găsim timp iar când este vorba și de durere, avem tendința să evităm cu orice preț. De fapt, este posibil să se combine îndepărtarea părului cu îngrijirea pielii și hidratare!




1. Alege metoda de epilare care ți se potrivește cel mai bine

Toate metodele oferă sfaturi informative. Încearcă să alegi cea mai bună metodă pentru pielea ta. Aparate de ras, creme, ceară, sau poate tratamente cu laser? Metodele enumerate sunt diferite, dar nici una nu te va scăpa de această problemă pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care cele mai multe persoane aleg soluții simple disponibile pentru aplicarea de acasă.

Îndepărtarea părului eficientă și de lungă durată la domiciliu poate fi realizată ușor cu creme depilatoare. Încercă produsele din gama Skin so Soft, acestea elimină fără durere părul din toate părțile corpului și asigură o piele netedă și perfect hidratată.

·  Pentru corp, folosește crema depilatoare universală 02089. Spatula pentru îndepărtat părul este inclusă.
·  Față – poți utiliza benzile depilatoare 02212 pentru toate tipurile de piele. Ele îndepărtează părul timp de până la patru săptămâni! În set vei găsi benzi de ceară și șervețele pentru îndepărtat excesul. Dacă procedura cu ceară nu îți convine, încearcă crema depilatoare pentru părul facial, delicată și foarte eficientă. Este suficient să aplici o cantitate mică pe zona dorită și după un timp scurt șterge părul.
·  Pentru zona inghinală – poti aplica crema ultra delicată, special pentru această zonă, extrem de sensibilă 01651. Crema îndepărtează părul fără durere și nu este necesar să se repete procedura în fiecare zi!
Cu toate acestea, dacă sunteți totuși atașată de aparatul de ras de zi cu zi, avem gel hidratant de ras. Îndepărtarea părului fără iritarea pielii este acum posibilă! Acest gel netezește pielea și calmează toate fracturile epidermice.

2. Efect grozav– oferă picioarelor tale aspectul ca sărutat de soare!

Amplifică efectul frumuseții și adaugă treptat pielii tale un bronz lejer. În noua ta rochie te vei simți precum e o zi de vară! Acum pielea ta este fermă, moale, netedă, mai are nevoie doar de un ton echilibrat. 

Un astfel de efect poate fi obținut cu loțiunile bronzante Enhance and Glow din gama Skin so Sof. Acestea conțin extract din semințe de amarant și ulei de jojoba care hidratează perfect pielea, mai ales după epilare. Sunt disponibile în două variante: pentru o piele deschisă 31385 medie 01909 sau pentru toate tipurile de piele 10157, așadar, nu ar trebui să aveți vreo problemă în alegerea nuanței dorite.

Cu fiecare utilizare vei întări efectul de aspect ca sărutat de soare. Palidă după iarnă? Nu în acest sezon!


3. Piele frumoasă și netedă – oferă-i și mai multă luminozitate

Al treilea pas, după epilare și loțiuni bronzante, este adăugarea efectului de strălucire. Pielea netedă, moale și sărutată de soare va fi și mai frumoasă cu o astfel de finalizare perfectă. Folosește gama de uleiuri radiante Skin so Soft. Formula lor non-grasă și ușoară determină o absorbție rapidă. Le poți folosi chiar și înainte să ieși afară.

Pentru o piele normală poți alege uleiul hidratant cu jojoba 06098. Pentru a adăuga strălucire pielii obosite folosește uleiul cu proteine de mătase 00125, perfect pentru ocazii deosebite!

Dacă vrei să subliniezi efectul de bronz treptat, alege uleiul autobronzant 00794. Dacă pielea este uscată, înceartcă atunci ulei cu argan, care hrănește în plus pielea 06304.

Fii încântătoare în această primăvară! Este atât de simplu!

Comentarii