Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual

Încă te îndoiești dacă Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual este alegerea potrivită pentru pielea ta? Am răspuns mai jos la cele mai frecvente întrebări pentru tine. Încearcă să le cunoști mai bine.


1. Există vreo recomandare de vârstă pentru a utiliza Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual ?
Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual este recomandat femeilor care sunt la acel moment în viața lor, atunci când simt că au nevoie de un produs pentru a aborda semnele avansate / multiple ale îmbătrânirii.
2. Pentru ce tip de piele este potrivit acest Elixir?
Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual este potrivit pentru toate tipurile de piele, cum ar fi pielea normală, uscată, grasă sau combinată.
3. Ce semnifică formula sa dublă?
Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual a fost elaborat ca o formulă dublă pentru a aborda atât factorii de îmbătrânire interni dar și externi. Pe măsură ce îmbătrânim, procesele de reciclare și purificare celulare se reduc. Acest elixir conține compuși activi de anti-îmbătrânire care activează în interiorul celulelor pentru a converti și revigora celulele îmbătrânite și deteriorate în celule mai tinere. În mod similar, productia de lipide în corp încetinește cu vârsta, astfel realimentarea și produsele hidratante devin o parte importantă a regimului de îngrijire al pielii. 

Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual asigură echilibrul adecvat al lipidelor pentru stratul cel mai exterior al pielii (stratum corneum). Acest echilibru adecvat garantează o barieră puternică, care menține umiditatea în interior.
4. În ceea ce privește acțiunea de anti-îmbătrânire pentru piele, putem spune că acest produs este cel mai eficient în asigurarea acțiunii anti-îmbătrânire printre toate produsele Anew?
Toate produsele Anew sunt concepute pentru a fi eficace și eficiente. Produsele Anew trebuie selectate în baza nevoilor unice de îngrijire a pielii consumatorilor. 
De exemplu, Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual este eficient la abordarea mai multor semne ale îmbătrânirii, în timp ce produsele Anew Clinical sunt concepute pentru a aborda o problemă specifică a pielii.
5. Ați putea să ne arătați printr-un exemplu acțiunea Elixirului asupra pielii?
“Cărămizi și mortar” Serul conține ingrediente funcționale (complexul Celluvive), care aduc beneficii celulelor pielii (corneocyte), în timp ce uleiul alimentează spațiul dintre celule cu lipide. Împreună, acestea formează structura pielii (analogia cu cărămizi și mortar) cu substanțe nutritive care ajută celulele pielii să funcționeze mai tinere și prin suplimentarea cu lipide la nivelul pielii, care vor scădea pe măsură ce organismul înaintează în vârstă. 
Celulele sunt elementul de bază al pielii, astfel încât, în esență, serul ajută pielea să aibă blocuri de construcție mai puternice ("cărămizi"). Uleiul ajută la suplimentarea pielii cu lipide naturale, care sunt o componentă cheie a stratului exterior al pielii ("mortar"), contribuind astfel la întărirea barierei de umiditate a pielii.
6. Ați putea să ne spuneți mai multe despre ingrediente anti-îmbătrânire pe care le avem în elixir: de exemplu ce reprezintă complexul Celluvive? Extractul de perle negre este bun pentru pielea mea? Ce acțiunii au uleiurile asupra pielii mele? Avem aur în formulă?
Complexul Celluvive ajută la refacerea și modificarea celulelor deteriorate și îmbătrânite ale pielii în celule mai tinere. Extractul este perle negre lucrează în interiorul celulelor și ajută la stimularea barierei și procesului de hidratare al pielii. 
Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual conține minerale prețioase, cum ar fi aurul.
7. Cum trebuie utilizat Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual în regimul de îngrijire zilnică al pielii? Este posibil de folosit doar acest produs ne fiind urmat de o cremă de față? Se poate de combinat cu crema Ultimate Supreme?
Instrucțiunile de utilizare propuse sunt: Se aplică zilnic pe față și zona gâtului, curată. Dozați elixirul dual în palmă, se amesteca bine și se masează în piele folosind mișcări blânde, circulare, până la absorbția completă. (Link către video-ul cu masaj) . 
Puteți utiliza Elixirul separat sau este posibil să fie urmat de crema hidratantă favorită ANEW.
8. Așa cum avem un amestec de uleiuri în această formulă, grija mea este că elixirul este gras și va bloca porii?

Elixirul Anew Ultimate Supreme Dual a fost conceput și testat pentru a fi non-gras, non-comedogenic, și non-acnegenic.

Comentarii