Pe locuri, fiți pregătiți....Primăvara!

Înghețată, extenuată de frig, însetată de soare, probabil abia aștepți să înceapă primăvara. Înainte să stringi garderoba de iarnă, ar fi bine să începi pregătirea corpului pentru zilele mai călduroase.
Trezește-ți la viață pielea!
Înaintea primăverii, pielea are nevoie de îngrijire specială. Această nu se datorează unei îngrjiri mai puțin satisfăcătoare iarna, dar faptului că a fost totuși expusă unui număr mare de factori care au dăunat: vânt rece, încălzire uscată în încăperi. Mai mult, dacă nu ieși la plimbare iarna și eviți aerul proaspăt de afară, probabil că pielii tale îi lipsește și doza necesară de oxigen, care rezultă într-o complexie obosită, ternă și palidă. Acum e timpul să o trezești la viață. Cum?
 Curatire – îndepărtează celulele moarte cu un scrub aceasta îmbunătățește circulatia sanguină și oferă o mai bună absorbție de nutrienți din creme și măști. Îți va învigora pielea și stimula microcirculația.
 Hidratare – pentru regenerarea după sezonul rece poți folosi măștile mai des. Alege-le pe acelea care îți vor energiza și hidrata pielea, lăsând-o moale și radiantă.
 Energizare – include în alimentația de zi cu zi mai multe fructe și cocktailuri proaspete care vor îmbunătăți aspectul pielii. Poți să energizezi pielea folosind geluri de duș cu diferite arome de fructe, lămâie, piersică, mango, ceai verde, verbena sau flori de cireș. După duș poți folosi un spray de corp care îți va lăsa pielea proaspătă și pregătită de primăvară.
Încearcă ritualul cu ceai verde


 Răsfață-ți pielea picioarelor


Este ușor să uiți de răsfățul picioarelor iarna. Cizme pufoase și ciorapi de lână care te protejează de rece. Deci, mai simplu să ignori situația deplorabilă a picioarelor tale. Analizează-ți atent picioarele. Ai urme de piele uscată și cuticule scăpate de sub control? E timpul să treci la acțiune.
 Baie – pregătește o baie pentru picioare în care să adaugi sare. Sarea va înmuia pielea întărită.
 Scrub – după baie, aplică un scrub pe picioare. Masează scrub-ul în piele, concentrându-te pe porțiunile cele mai întărite. Daca este în continuare greu să înlături pielea, folosește dispozitive ajutătoare.
 Hidratare – la final, hidratează-ți pielea pentru a avea pielea fină și moale pe care o poți expune din sandale. Aplică crema zi de zi pentru a le pregăti de primăvară.
Aceaste produse îți vor prinde bine în răsfățul picioarelor
Fii în ton cu primăvara
Primăvara este timpul perfect pentru a adăuga culoare în viața ta: vibrante, pastelate, proaspete, orice culori sunt binevenite. Folosește-le în machiaj. Pastelurile nu doar arată bine, dar te fac să pari mai tânără și relaxată.
• Un blush pastelat sau perlele iluminatoare îi vor da feței tale acel aspect radiant și sărutat de soare de care ai fost lipsită în timpul iernii.
• Manichiura pastelată este un accesoriu obligator pentru primăvară- este feminină și jucăușă. Joacă-te cu diferite printuri: puncte sau linii, sunt ușor de desenat și arată foarte drăguț.

• Adaugă accesorii dispoziției tale: o eșarfă cu flori sau un lănțișor cu fluturi pentru a te încadra delicat în tendințe. Dacă vrei să înveți mai multe despre tendințele de primăvară, citește următorul articol.

Comentarii