Pregateste din timp cadourile pentru Craciun!

Luna decembrie este întotdeauna o lună agitată, plină de pregătiri și shopping pe ultima sută de metri, și chiar ți se întâmplă uneori să nu găsești cadoul potrivit.

Scapă de stres și alege cadouri mult mai devreme. Vezi mai jos recomandările noastre pentru rude și prieteni.

1. Pentru părinți


Poți întâlni dificultăți atunci când ești în căutare de cadouri potrivite pentru părinți. E dificil să găsești ceva ce le lipsește de fapt. Astfel, ca să fii sigură de alegerea ta, poți recurge la parfum.


Dacă mama ta rămâne fără parfumul preferat, poți să i-l cumperi. Completează cadoul cu o loțiune de corp, spray de corp sau un gel de duș din aceeași gamă pentru o persistență îndelungată a aromei. O idee bună de cadou pentru mame ar fi de asemenea o bijuterie, de exemplu un colier clasic din perle care îi va evidenția stilul elegant.



Chiar dacă ei nu o recunosc, tații iubesc să primească în dar seturi de îngrijire și vor aprecia mereu un set de produse cu aroma lor preferată. Un ceas elegant sau o pereche de papuci călduroși sunt de asemenea opțiuni sigure și cadouri practice.




2. Pentru El

Bărbaților le plac gadgeturile. Alege cadouri multifuncționale cum ar fi un pix cu lanternă și șurubelniță, care poate fi la îndemână în cel mai neașteptat moment. Poți să-l surprinzi de asemenea cu un cadou amuzant cum ar fi boxeri cu imprimeu festiv – o să-i stârnească zâmbete!

Pentru bărbați mai tradiționali, alege un set de parfum cu gel de duș și spray pentru corp sau accesorii călduroase.




3. Pentru copii

Copiii sunt nerăbdători când e vorba de Moș Crăciun! Atunci când alegi cadouri pentru ei, ia cadouri cu care nu doar pot să se joace, dar pot să și învețe, cum ar fi Jocul Junglă 4 în 1. Un cadou de răsfăț ar fi de asemenea o alegere bună, în special pentru fetițe. O aromă drăguță sau un luciu de buze delicat îți va încânta mica prințesă.



Pentru adolescenți, alege soluții în materie de fashion și tehnologie. De exemplu, o pereche de căști călduroase, astfel ar putea asculta trupa preferta atunci când e afară, sau un set de 2 brățări stilate cu un pandantiv în formă de inimă înjumătățită, una pentru ea și una pentru pritena cea mai bună.


4. Pentru cea mai buna prietena

Prietenii sunt ca membri ai familiei, deci, să nu uiți de prietena cea mai bună în timpul pregătirilor de Crăciun și alege ceva special! Cu siguranță îți cunoști cel mai bine prietena, dar dacă încă mai ai îndoieli ce i-ar plăcea, alege ceva din machiaj: ruj roșu, fard de pleoape, mascara și contur pentru ochi, care îi vor servi la numeroase ocazii. Poți să completezi cadoul de asemenea cu un lac de unghii cu efecte festive: cu sclipici sau mat.



5. Decorațiuni pentru casă și nu doar

Dacă nu ești sigură că ai făcut o alegere bună în materie de parfumuri sau fashion, cea mai sigură și cea mai practică opțiune va fi decorațiunile pentru casă. Alege elemente în spiritul Crăciunului, astfel încât să poată fi utilizate imediat și vor reaminti de tine în fiecare an de sărbători.



Poți de asemenea să alegi cadouri de genul - lumânări parfumate, pături sau papuci pentru a-i face pe apropiații tăi să se simtă confortabil iarna; sau poți opta pentru ustensile de bucătărie pentru iubitorii de gătit. Astfel de cadouri vor servi pe tot parcursul anului.



Comentarii