Cum maschezi o noapte nedormita?

Nopțile de vară sunt frumoase, călduroase și prea scurte pentru a fi pierdute pe somn! Ce poți face ca să arăți proaspătă și odihnită deși nu ai închis un ochi toată noaptea? Mai jos avem răspunsul pentru tine.

După scurta odihnă fugi direct în duș!


Folosește din abundență produsele care iți vor împrospăta pielea, și cel mai important, o vor parfuma frumos! Alege un gel de duș cu note energizante care te vor umple de energie.

Exfoliază pielea, stimulează cu ajutorul scrubului circulația sîngelui și la sigur vei începe foarte curînd să te simți mai trează și bine-dispusă.

Nu uita de păr!
Va avea nevoie de mici retușări. Părul curat, proaspăt și lucios te va lumina, făcîndu-te să te simți mai puțin obosită. Alege produsele care îți răsfață părul și arată efectele rapid fiindcă dimineața la sigur vei avea nevoie de un ritual SPA pentru podoaba capilară.


Hidratează-ți pielea!


După o noapte nebună pielea ta va arăta semnale de deshidratare, de aceasta este nevoie să o hrănești bine cu o cremă hidratantă. Pentru un proces mai rapid, poți folosi o loțiune sau spray în timp ce faci duș, ca să mai cîștigi timp!








Salvează situația cu fond de ten! Un fond de ten bine ales și care corespunde tipului tău de ten va face minuni pentru pielea obosită și fără vlagă. Alege unele care au o formulă ușoară, nu încarcă pielea și aplică-le cu grijă pentru a evita efectul de mască mai ales vara. Daca fondul este unul cu efecte hidratante cu atît mai bine pentru tine!


Fondul de ten îți va ajuta pielea sa arate odihnită, dar trebuie să adaugi și culoare.


În trusa oricărei fete trebuie să se regăsească un bronzer, blush și iluminator, care aplicate corect vor construi efectul de chip bine odihnit și înfățișare proaspătă. Începe prin a sculpta cu bronzerul imediat dedesuptul pomeților, în vîrful bărbiei, și pe colțurile frunții pentru a reda o strălucire naturală. Aplică blush-ul pe și în jurul pomeților pentru a pune în evidență formele feței. Folosește iluminatorul deasupra pomeților pentru a adăuga lumină, și nopțile tale albe vor fi doar o amintire.

Nu lăsa ochii să te trădeze!



Pleoapele sunt grele și abia le poți mișca de somn? Camuflează ochii cu makeup! Alege nuanțe mate, prea deschise sau închise la culoare vor accentua cearcănele. Folosește o mascara care va alungi, curba și ridica genele și vor face ochii tăi să pară mai mari.

Bea apă! Aceasta este regula verii! Cu toate acestea, o cafea dimineața după o noapte pierdută îți va trezi simțurile, dar continuă cu apă!

Comentarii