Care sunt ingredientele cu adevarat necesare parului tau?

Șampon si Balsam de păr cu keratină și colagen? Tratament intensiv cu proteine de mătase sau ulei de argan? Cu atâtea opțiuni disponibile este destul de greu să alegi linia corectă de îngrijire pentru părul tău. Înainte să iei o decizie finală este bine să te documentezi și să vezi ce ingrediente funcționează pentru părul și necesitățile lui. 


Keratina este o proteină prezentă în mod natural în structura părului. Ea se întâlnește în părțile superioare ale structurii părului, oferind strălucire și protecție împotriva factorilor externi. Coafurile precum onduleurile permanente obținute chimic, uscarea cu fenul, vopsirea, îndreptarea cu placa, pieptănatul agresiv distrug foliculul și dăunează structurii părului care subțiază fibrele de keratina, iar aceasta duce într-un final la ruperea firului de păr. 
Fibrele de keratina rupte dau părului un aspect tern, uscat, neplăcut la atingere, greu de pieptănat și cauzează capetele despicate. De aceea, dacă părul tău este uscat și simți ca a avut de suferit în urma procedurilor de styling la care a fost supus, sau poate din cauza soarelui, a vintului sau a temperaturilor extreme de afară, te sfătuim să alegi produse care au keratina în lista de ingrediente pentru a repara structura părului și a-l întări. 

Vei observa că după folosirea produselor cu keratină, părul tău va deveni mai puternic, mai elastic, mai moale și strălucitor. Va fi și mai ușor de descâlcit, pe lângă acestea va câștiga și în volum!

Ser Instant Repair 7
Tratament leave-in cu keratina lichidă pentru regenerarea părului, adecvat pentru utilizare frecventă
  • regenerează firul de păr în profunzime
  • protecție împotriva acțiunilor razelor solare
  • oferă strălucire și nu încarcă firul de păr 

Cum acționează: formula cu cheratină lichidă regenerează chiar și părul foarte deteriorat. Filtrul UV protejează îmoptriva razelor soarelui, iar ingredientele hrănitoare oferă protecție termică în timpul folosirii aparatelor cu temperatură înaltă.

Cum se folosește: aplică pe părul umed sau uscat, distribuind in mod egal pe toată suprafața părului. Nu se clătește.


Șampon pentru păr mătăsos
Formula cu tehnologie avansată şi concentraţie mare de proteine de mătase asigură hrănirea corectă şi în profunzime a firului de păr.

Cum acţionează: Proteinele de mătase au proprietăţi de regenerare, asigurând nivelul optim de hidratare a părului, elasticitate, strălucire intensă precum şi un aspect mătăsos.

Mod de folosire: Masaţi produsul pe părul udat în prealabil cu apă caldă. Pentru cele mai bune rezultate, folosiţi întreaga gamă de produse Smooth As Silk.
Colagenul este o proteină integrată în structura părului, eliberată din rădăcina acestuia. Dacă rădăcinile nu aprovizionează firul cu suficiente cantități de proteine, părul se va subția, despica și într-un final va cădea mult mai ușor. Colagenul, prin stimularea rădăcinilor contribuie la creșterea părului și la a-i oferi un aspect sănătos. De altfel reduce și pierderea acestuia, încetinind totodată procesul de chelire. 
Alege produsele cu colagen dacă părul tău are tendința de a fi subțire, obosit sau se rupe ușor. Imediat după prima utilizare vei simți diferența, părul tău va fi nu numai vizibil mai puternic și moale dar vei căpăta și volum.

Şampon pentru volum
Formula cu Tehnologia Hair Complex și colagen lucrează în profunzimea structurii părului, învăluind fiecare fir într-o peliculă care asigură creșterea diametrului acestuia și întărirea firului. În plus formula ușoară asigură volum seducător și redă elasticitatea.

•cu până la 83% mai mult volum*
•formulă cu polimeri cationici pentru a îngroșa firul de păr
•nu încarcă părul

*În cazul folosirii regimului de îngrijire Advance Techniques Volume, inclusiv a Tratamentului Leve-in. Rezultat bazat pe studiu asupra percepției consumatorului.

Balsam pentru volum 
Formula cu Tehnologia Hair Complex și colagen lucrează în profunzimea structurii părului, învăluind fiecare fir într-o peliculă care asigură creșterea diametrului acestuia și întărirea firului. În plus formula ușoară asigură volum seducător și redă elasticitatea.

• cu Tehnologia Body Building cu proteine de grâu și amidon pentru hrănirea părului
• oferă volum seducător
• hidratează și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare
Proteinele de mătase aderă la suprafața părului, îmbunătățind strălucirea și menținând un nivel optim de hidratare. Mai mult decât atât va ajuta la elasticitate minimalizând procesul de electrizare. Proteinele mențin părul elastic și moale. Ele formează un strat protector pe suprafața părului protejându-l-l de factorii externi. 
Produsele cu proteine din mătase sunt special concepute pentru părul agresat, distrus și cu înclinație spre rupere și despicare. Aceste proteine ajută la recăpătarea strălucirii părului tern.

Ser pentru păr mătăsos 
Formula cu tehnologie avansată şi concentraţie mare de proteine de mătase asigură hrănirea corectă şi în profunzime a firului de păr.

• oferă un aspect incredibil de mătăsos
• hidratează și întărește firul de păr
• lasă părul ușor de coafat

Cum acţionează: Proteinele de mătase au proprietăţi de regenerare, asigurând nivelul optim de hidratare a părului, elasticitate, strălucire intensă precum şi un aspect mătăsos.

Mod de folosire:
Aplicați pe părul ud, umed sau uscat. Folosiți o cantitate direct proporțională cu lungimea și gradul de deteriorare a părului. Nu clătiți. Coafați ca de obicei.

Șampon pentru păr mătăsos
Lasă părul moale, mătăsos și ușor de coafat timp de 24 de ore.

• regenerează și oferă părului un aspect strălucitor
• oferă un aspect mătăsos părului
• oferă elasticitate și lasă părul ușor de coafat

Cum acționează:
Proteinele de mătase sunt cunoscute pentru proprietățile de regenerare. Ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare a părului, oferind elasticitate, strălucire și un aspect mătăsos.
Uleiurile din plante includ ingrediente prețioase (grăsimi nesaturate, vitamine si phytosteroli) datorită cărora părul este bine hrănit, lucios și imun acțiunii factorilor externi. Aceste uleiuri ajută și întăresc nu numai suprafața părului, dar pătrund și bine în interior întărindu-l și la rădăcină. Ele îngrijesc și scalpul ajutând la regularea producției de sebum. Există o varietate mare de uleiuri dintre care se poate de ales, fiecare având proprietăți individuale. 

Uleiul din migdale hrănește părul și readuce strălucirea, în timp ce uleiul de macadamia hidratează în profunzime, netezește și regenerează părul. Dacă își dorești un păr moale și elastic, uleiul de argan este perfect pentru tine. Părul care se electrizează ușor îți va fi recunoscător dacă vei include uleiul din camelii în rutina ta de frumusețe, fiindcă acesta netezește foliculul. 

Uleiul de marula face părul moale și strălucitor iar uleiul din struguri hrănește și părul descâlcindu-l-l rapid. Produse care au aceste combinații de uleiuri asigură îngrijirea complexă de care are nevoie părul.

 
Arginina este o substanță care stimulează creșterea părului. De acea produsele de îngrijire care au această substanță sunt recomandate acelora care se luptă cu pierderea excesivă de păr, au început procesul de chelire sau părul crește foarte și foarte încet. 
Mai mult decât atât, arginina va adăuga volum și grosime firului de păr, îmbunătățind elasticitatea lui și protejându-l-l. Va ajuta și la absorbția mai eficientă a nutrienților din proteine.

 Tratament leave-in pentru intarirea si protejarea parului
Noua gama de produse pentru intarirea si protejarea parului, pe baza de arginina si creatina, ofera parului tau un aspect sanatos si plin de vitalitate.

Pentru toate tipurile de par.

Cum functioneaza: Fortifica firul de par de la radacina pana la varfuri, intarindu-l. Formula speciala se absoarbe imediat in par.

Mod de folosire: Aplicati produsul pe parul umed sau uscat. Pieptanati si coafati ca de obicei. Folositi impreuna cu restul produselor din gama pentru cele mai bune rezultate.

Sampon pentru intarirea si protejarea parului

Noua gama de produse pentru intarirea si protejarea parului, pe baza de arginina si creatina, ofera parului tau un aspect sanatos si plin de vitalitate.

Pentru toate tipurile de par.

Cum functioneaza: Lasa parul neted si catifelat. Curata cu delicatete.

Tratament leave-in cu ulei de argan pentru toate tipurile de păr

Uleiul de argan este un ingredient care se gaseste numai in regiunea sud-vestica a Marocului. De acum il gasesti si in gama Advance Techniques. 

Tratamentul fara clatire imbogatit cu ulei de argan, pro-vitamina B5 si vitamina E hraneste si repara parul degradat, redandu-i aspectul frumos si sanatos, fara sa il incarce.

Comentarii